RINGKøBING PIZZA & GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 685 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Ringkøbing Pizza & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

25 feb 2024 at 21:04 Super lækre pizzaer & hurtig levering
5 feb 2024 at 22:21 Leveringstid på lige knap 2 timer…… I Ringkøbing!
4 feb 2024 at 22:20 Fin mad. Normalt er det en ældre som står der. Han plejer at læse kommentarer til ordrerne. Men i dag var det 2 unge drenge. Som intet havde læst af det jeg skrev.
12 jan 2024 at 20:00 Den var ikke god havde bestilt mad til 17;45 endte med delv og hente det og fik det 18:35
7 jan 2024 at 22:25 Anden gang jeg har bestilt herfra. Sidste gang sad både mig og min kæreste med tynd mave efter at have spist deres mad. Denne he gang blev den forkerte pizza leveret og forkert sodavand. Er rigtig ked af min oplevelse med pizza og grill
28 dec 2023 at 20:09 Maden var helt koldt og det tog sååå lang tid at få det leveret.. jeg smed alle pomfritterne ud, fordi de var kolde og slatne :(
26 dec 2023 at 22:37 Maden kom langt hurtigere end den annoncerede time, men den var kold og bar præg af at have stået, så selvom den så ud som om den ville have været god til at starte med, var den det i hvert fald ikke, da den ankom.
15 dec 2023 at 20:45 Fuld tilfredshed, en god oplevelse.
5 dec 2023 at 23:08 Maden er sådan set okay, salaten er frisk. Dog er maden ikke varm.
30 nov 2023 at 20:55 Kødet var sort så en dårlig oplevelse Og alt for lang ventetid i forhold til lovet
15 nov 2023 at 20:40 Very nice Pizzabistro! The owner was very nice and the pizza absolutely delicious! We’re coming back! Thanks